Arrangementer Biograffilm

Særlige filmforevisninger

Babybio - Ta' baby med i biffen
Babybio er vores tilbud til forældre på barsel. Vi har et korps af søde "bedstemødre" der passer godt på børnene, mens forældrene kan slappe af og se en god film. BabyBio er en hyggelig oplevelse for alle og børnepasningen er inkluderet i billetprisen. Der er normalt Babybio sidste mandag i hver måned kl. 11.00.

Fredagsfilm - I biografen om formiddagen
Fredagsfilm er en rigtig hyggelig oplevelse, hvor vi starter med at servere en kop kaffe og en småkage fra kl. 10.00. I de fleste måneder er der Fredagsfilm 2. og 4. fredag kl. 10.30, og vi viser film fra det aktuelle filmprogram. Alle er velkomne!

Operabio - Store oplevelser for alle operaglade mennesker
Ti gange i løbet af vinterhalvåret viser vi helt nye optagelser fra Metropolitan Operaen i New York. Der bydes på en perlerække af operaer med de største stjerner og en scenografi, der tager pusten fra en. I biografmørket med det store lærred og den gode lyd er det næsten som at være der selv. De fleste Operabio vises søndage kl. 15, og vi serverer en forfriskning i pausen.


Skanderborg Børnefilmklub
I vinterhalvåret viser vi film specielt for børn i 4. til 6. klasse. Program og medlemsinfo deles ud i de relevante klasser i løbet af efteråret. Tilmelding på flexbillet.dk/skanderborg-boernefilmklub

 undefined   undefined