Arrangementer Biograffilm
+ Vis opslag

Fotokonkurrence

Send os dit bedste billede af Kulturhuset. Det kan være indvendigt eller udvendigt, nat eller dag, helhed eller detalje. 

Hver måned udvælger vi en vinder og præmierer med fribilletter. Man deltager ikke kun i den måned man indsender, men så længe konkurrencen løber.

Send billeder til os på info@kulturhuset-skanderborg.dk

Husk at angive navn, kontaktinfo og evt. kommentarer. Vinderne får direkte besked og vi forbeholder os ret til at bruge/offentliggøre indsendte fotos. 

+ Vis opslag

Bente Lyhne

Fra d. 23.10. til d. 1.12. udstilles værker af billedkunstner Bente Lyhne i Nedre og Øvre Foyer.

Udstillingen tager afsæt i en fortælling om vores jord. Nogle af værkerne er direkte fremstillet af indsamlet jord og bliver som materiale brugt til at fortælle en historie om jorden - med jorden selv. Der bliver spillet på, at vi har en bevidsthed, en hukommelse og erindring om vores eget grundstof. I andre værker er der tomme landskaber, som vi måske ikke ser i virkeligheden og nu kan projektere vores egne forestillinger ind i.

Billederne ligger for det meste imellem noget dokumentarisk og abstrakt. Materialet bliver undersøgt, jordprøver sat i farveskala og vand løber igennem 48 forskellige pigmentfarver.

I en række collager bliver der arbejdet med elementer, det kan være foto, stof, blade, ja hvad som helst, som kan indgå med puls og rytme i en visuel dynamik.

 

 

 

 

 

 

 

+ Vis opslag

Kulturhusets Børneklub

Kulturhusets Børneklub er et tilbud til alle søde, seje og sjove børn i alderen 3-12 år. Det koster et engangsbeløb på 50 kr. at blive medlem og så får man en masse gode ting: en flot velkomstpose, et badge der giver gratis popcorn, hver gang man er i biografen, klistermærker og samlekort, så man kan samle sig til fribilletter, konkurrencer, medlemstilbud og en lille overraskelse på sin fødselsdag. Indmeldelse sker i Biografskranken i åbningstiden.