Arrangementer Biograffilm
+ Vis opslag

Fotokonkurrence

Send os dit bedste billede af Kulturhuset. Det kan være indvendigt eller udvendigt, nat eller dag, helhed eller detalje. 

Hver måned udvælger vi en vinder og præmierer med fribilletter. Man deltager ikke kun i den måned man indsender, men så længe konkurrencen løber.

Send billeder til os på info@kulturhuset-skanderborg.dk

Husk at angive navn, kontaktinfo og evt. kommentarer. Vinderne får direkte besked og vi forbeholder os ret til at bruge/offentliggøre indsendte fotos. 

+ Vis opslag

Anja Schmidt

5.1. - 19.2. udstilles værker af Anja Schmidt fra kunstgruppen SLOTTET, som har værksted på fængslet i Horsens. De elementære discipliner som tegning, formgivning, komposition og farvelære har Anja Schmidt lært blandt andet lært på Aarhus Kunstakademi. Hendes arbejdsproces er inspireret af naturen samt musik og den langsomme meditative proces, der opstår når hun arbejder lag på lag uden at vide, hvor det enkelte maleri ender. Processen er slut , når Anja finder den røde tråd og lagene danner en samlet enhed.

 

+ Vis opslag

Nem billetbestilling

Hent Biografens app og få nem adgang til program, reservation og køb af billetter. Søg på "Biografen Skanderborg" til både iPhone og Android.