Arrangementer Biograffilm
+ Vis opslag

Fotokonkurrence

Send os dit bedste billede af Kulturhuset. Det kan være indvendigt eller udvendigt, nat eller dag, helhed eller detalje. 

Hver måned udvælger vi en vinder og præmierer med fribilletter. Man deltager ikke kun i den måned man indsender, men så længe konkurrencen løber.

Send billeder til os på info@kulturhuset-skanderborg.dk

Husk at angive navn, kontaktinfo og evt. kommentarer. Vinderne får direkte besked og vi forbeholder os ret til at bruge/offentliggøre indsendte fotos. 

+ Vis opslag

Thomas Andersson

22.3.-3.5.17 udstilles værker af Thomas Andersson, der er grafiker, billedhugger, tingfinder, koncept- og installationskunstner. I mange år underviste han i skulptur på Århus Kunstakademi, indtil han for få år siden oprettede ”Skulpturskolen” mellem Forlev og Mesing, hvor han har i flere årtier har haft sin bopæl. Udstillingen er to-delt. I Nedre Foyer præsenteres et projekt, der tager afsæt i et stykke grafik af en fugleflok, hvor hele oplaget på 25 stk. udstilles indrammet side ved side. I Øvre Foyer vises blandede værker.+ Vis opslag

Nem billetbestilling

Hent Biografens app og få nem adgang til program, reservation og køb af billetter. Søg på "Biografen Skanderborg" til både iPhone og Android.