Arrangementer Biograffilm
+ Vis opslag

Fotokonkurrence

Send os dit bedste billede af Kulturhuset. Det kan være indvendigt eller udvendigt, nat eller dag, helhed eller detalje. 

Hver måned udvælger vi en vinder og præmierer med fribilletter. Man deltager ikke kun i den måned man indsender, men så længe konkurrencen løber.

Send billeder til os på info@kulturhuset-skanderborg.dk

Husk at angive navn, kontaktinfo og evt. kommentarer. Vinderne får direkte besked og vi forbeholder os ret til at bruge/offentliggøre indsendte fotos. 

+ Vis opslag

Moderne afrikansk kunst

21.2.-20.3.17 udstilles malerier og skulpturer af syv kendte kunstnere fra Vestafrika.

Alle kunstnere er tilknyttet Galleri My Trunk, et galleri der præsenterer Skandinaviens største udvalg indenfor moderne afrikansk kunst. For et dansk publikum er det nyt og anderledes at opleve kunst skabt i ikke-europæiske kontekst. Udstillingen har til formål at udbrede kendskabet til moderne afrikansk kunst i Danmark og samtidig støtte talentfulde kunstnere i Vestafrika. De syv kunstnere er: Wiz Kudowor, Ghana, Lanre Boraimoh, Nigeria, Lateef Olojumoke, Nigeria, Emmanuel Ekong Ekefrey, Nigeria, Larry Otoo, Ghana, Kofi Agorsor, Ghana, Nyornowofia Agorsor, Ghana

+ Vis opslag

Nem billetbestilling

Hent Biografens app og få nem adgang til program, reservation og køb af billetter. Søg på "Biografen Skanderborg" til både iPhone og Android.