Arrangementer Biograffilm
+ Vis opslag

Fotokonkurrence

Send os dit bedste billede af Kulturhuset. Det kan være indvendigt eller udvendigt, nat eller dag, helhed eller detalje. 

Hver måned udvælger vi en vinder og præmierer med fribilletter. Man deltager ikke kun i den måned man indsender, men så længe konkurrencen løber.

Send billeder til os på info@kulturhuset-skanderborg.dk

Husk at angive navn, kontaktinfo og evt. kommentarer. Vinderne får direkte besked og vi forbeholder os ret til at bruge/offentliggøre indsendte fotos. 

+ Vis opslag

Hardy Brix

Fra 1. februar til den 2. april 2018 udstiller Hardy Brix i Nedre og Øvre Foyer.

Hardy Brix´ maleri er på en gang meget nordisk og dybt særegent. Han har om nogen rejst og malet sig ind i det arktiske landskab, fra Norge, Grønland, Færøerne, Island, Svalbard og Antarktis.

Oliemalerierne, de afdæmpede arktiske abstraktioner, bunder i en viden og et væsen.

Lag af tundra og tåge skyder sig ind over flader af is og smeltevand, genkendeligt på mere end en måde. Med et vokabularium af blå, grønne, brune, sorte og hvide toner fortæller maleriet også om lethed og lys, dybde og melankolsk mørke. Malerierne er på den vis sindbilleder af en afdæmpet natur og en nordisk tone. 

Akvarellerne er direkte naturiagttagelser af lys, stemning og vejr. Her er ingen tøven, de bedste akvareller bliver til, hvis han er under pres. Skiftende vejrlig sætter sine spor som regn, sne og iskrystaller på papiret på sin egen særlige autentiske måde.

 

+ Vis opslag

Nem billetbestilling

Hent Biografens app og få nem adgang til program, reservation og køb af billetter. Søg på "Biografen Skanderborg" til både iPhone og Android.