FRIVILLIGE OG VENNER

Hvad er forskellen på ’Frivillige’ og ’Venner’?

De frivillige i Kulturhuset er knyttet til faste grupper, der har faste opgaver og forpligtelser. Kort fortalt er det husets frivillige, der holder huset i gang og fylder det med aktiviteter året rundt.

Kulturhusets venner er vores ”reserve.” Det er jer, vi kontakter, når der er brug for ekstra hænder til en enkeltstående opgave. Alle kan blive en af vennerne. Det er blot at melde sig her på siden og så er man med. Vi skriver ud til vennerne 6-12 gange om året og man bestemmer selv, om man vil byde ind på en opgave.

Hvis du vil være frivillig, kræver det lidt mere tålmodighed. Det er nemlig så populært, at der er venteliste. Men start med at melde dig som en af Kulturhusets Venner og angiv hvilke grupper, du godt kunne tænke dig at blive frivillig i. Så er du med på ventelisten og vil blive kontaktet, når der er plads til dig i gruppen.

Bliv en af Kulturhusets Venner

Ingen forpligtelser. Ingen faste opgaver. Du viser blot din støtte til huset og får mulighed for at byde ind på en opgave i ny og næ. Du får info og invitationer til særarrangementer – og så får du mulighed for at komme på venteliste til de faste frivilliggrupper, hvis du måtte ønske det.

  Vil du også på venteliste til at blive fast frivillig?
  NEJ TAK - så hop ned og tryk send.
  JA TAK - så læs om de forskellige grupper her på siden og udfyld nedenstående.

  Kulturhusets forskellige grupper

  Arrangementsgruppen: Planlægger, booker og afvikler større arrangementer. For dig med bred kulturel viden, gode samarbejds- og ledelsesevner, som kan bevare overblikket i pressede situationer og er klar på sene aftenvagter.

  Bestyrelsen: Drift og ledelse af huset. Vi finder dig.

  Biografens operatører: Viser film, billetterer og rydder op efter forestillinger sammen med skranken. For dig, der er ikke er bange for computere, som kan arbejde alene og tage ansvar. Vagt hver 4. uge.

  Biografens skrankefolk: Sælger billetter, slik mm. og rydder op efter forestillinger. For dig, der er fortrolig med computere, kan levere en fantastisk service til vores kunder og som er klar på at have vagt hver 14. dag.

  Børnefilmklubben: Planlægger, vælger film, uddeler flyers og tager imod børnene, når de kommer i biografen. For dig, der vil være med til at få en masse børn i biografen.

  Børnekulturgruppen: Planlægger og afvikler arrangementer for børn og deres voksne. For dig, der gerne vil være med til at skabe gode familieoplevelser. Du behøver ikke have særligt kendskab til børn eller børnekultur. Vagter ligger primært i weekender og skoleferier.

  Driftsgruppen: Reparerer, laver omstillinger, slæber gear, billetterer og går brandvagt ved arrangementer. For dig, der har hænderne skruet rigtigt på, godt kan tage ved og som er klar på en del aftenvagter.

  Fotogruppen: Dygtige amatørfotografer, der tager billeder til arrangementer mm. For dig, der har udstyret og synes det er spændende at tage kvalitetsbilleder, også under svære forhold.

  Jazzgruppen: Booker og afvikler frokostjazz og julejazz. For dig, der er vild med traditionel jazz og gerne vil give en hånd med ved det praktiske.

  Litteratur og samfund: Laver debatskabende foredrag mm. For dig, der gerne vil være med til at styrke den demokratiske samtale og oplyse folket.

  Markedsgruppen: Laver kunsthåndværkermarked, adventsmarked, legetøjsmarked og tøjmarked. For dig, der har det gode overblik og er klar på en masse praktiske opgaver.

  Sponsorgruppen: Laver alle vores sponsoraftaler. For dig med et godt netværk i det lokale erhvervsliv og gode forhandlingsevner.

  Teknikgruppen: Betjener og vedligeholder AV-udstyr mm. For dig, der ved lidt om teknik og som kan betjene en projekter, mikrofon el. til arrangementer.

  Udstillingsudvalget: Finder kunstnere, sørger for ophængning/nedtagning, fernisering mm. For dig, der har interesse for og viden om kunst og gerne vil være med til at formidle det.

  Årstidsgruppen: Laver hvert år juletræsfest, Fastelavn og Sankt Hans-fest i Byparken. For dig, der gerne vil være med til at skabe gode oplevelser og løse praktiske opgaver.

  Frivillige