KULTURHUSETS VENNER

Kulturhusets Venner er for dig der overvejer at blive frivillig i Kulturhuset. Måske har du overvejet at blive frivillig, men er nervøs om du har tid. Kulturhusets Venner er den fleksible og uforpligtende måde at bidrage på.

Vennerne er dem vi kalder på, når vi har brug for hjælp til noget, der ikke falder indenfor de faste gruppers opgaver. Det kunne for eksempel være hjælp til enkeltstående events, kreative opgaver, uddeling af flyers, vagter, praktiske opgaver eller noget helt femte. Man bestemmer helt selv, hvad man har lyst til at deltage i og hvor ofte. Når der er ledige opgaver sendes de ud til alle Kulturhusets Venner og så byder man ind, hvis man har lyst til at hjælpe.

Kulturhusets Venner er også for dig, der gerne vil være fast frivillig i Kulturhuset. Det er din indgang til huset, så vi kan lære hinanden at kende. Man starter i Kulturhusets Venner. Herfra rekrutterer de faste grupper, når de mangler medlemmer, så på den måde kommer du først i køen. Se en oversigt over de faste grupper her.

Som en del af Kulturhusets Venner bidrager du til at gøre Kulturhuset Skanderborg til et fantastisk sted for alle. Du får tilbud om særlige events og arrangementer. Og du får chancen for at løse spændende opgaver sammen med andre venner og frivillige.

Tilmelding

Udfyld formularen herunder, hvis du gerne vil være en del af Kulturhusets venner. Vi er altid klar på en snak om huset og hvor du eventuelt kunne passe ind.

Tilmelding

    Kulturhusets Venner
    Trappen