LOKALEOVERSIGT

Kulturhuset kan tilbyde attraktive rammer til ethvert formål uanset om I er 4 eller 400 personer.

Store Sal

Store Sal er velegnet til kulturelle arrangementer, koncerter, teater, foredrag, konferencer, shows, stormøder mm. Der er plads til cirka 475 personer og lejen er 6000 kr. + moms, teknik mm. Selve scenerummet er velegnet til mindre koncerter. Der er plads til cirka 100 personer og lejen er 3000 kr. + moms, teknik mm.

Biografen

Biografsalen er velegnet til foredrag, præsentationer, lukkede filmvisninger, personalearrangementer mm. Biografsalen udlejes kun når der ikke vises film, dvs. i dagstimerne de fleste hverdage. Der er plads til 112 personer og lejen er 1500 kr. + moms, film, teknik mm.

Sløngelsalen

Sløngelsalen er velegnet til foredrag, møder, konferencer, kurser, workshops, spisning mm. Der er plads til op til 80 personer og lejen er 1200 kr. + moms, evt. teknik mm.

Mødelokaler

Mødelokalerne er velegnede til møder og mindre kurser. Der er plads til mellem 8 og 22 personer i mødelokalerne. Lejen er 260-600 kr. + moms.

Alle lejepriser er pr. dag. Lokalerne afleveres i samme stand som de er modtaget.

Udlejning til virksomheder

Virksomheder og organisationer kan leje alle kulturhusets lokaler.

Udlejning til foreninger

For lokale foreninger, oplysningforbund og kommunale institutioner gælder særlige lejepriser, såfremt aktiviteterne er forenelige med Kulturhusets virksomhed. Se lejepriserne under lokalerne.

Udlejning til private

Kulturhuset udlejer ikke lokaler til privatpersoner. Eneste mulighed for at afholde private arrangementer i Kulturhuset er via Kafé K. Kontakt venligst caféen direkte.

store sal
sløngelsalen
mødelokaler
biografen
foyer
kulturtorvet