UDSTILLINGER

Kulturhusets prydes af en række permanente kunstværker, herunder billedtæppet “Lyset over Skanderborg Sø” (2013) af Jane Balsgaard og maleriet “Morgendagens gåder” (1998) af Poul Anker Bech i Nedre Foyer.

Scenetæppet i Store Sal er skabt af billedkunstner Eske Kath. Scenetæppet er lavet af Priebe Sceneteknik og er doneret Kulturhuset af Ny Carlsbergfondet i 2016. Udendørs kan man opleve Eva Kocks brocheskulptur Linien (1998).

Udover de permanente værker, så sørger de frivillige i udstillingsgruppen for at arrangere løbende udstillinger i Nedre og Øvre Foyer, så der altid er spændende kunst at kigge på i Kulturhuset.

Kulturhuset er et levende hus med masser af aktivitet, hvilket betyder at der nogle gange vil være arrangementer, der forhindrer fri tilgang til kunstværkerne. Går du efter at se en konkret udstilling på et bestemt tidspunkt, så kontakt gerne Kulturhusets kontor først, for at sikre at værkerne er tilgængelige.

Kunstnerne der udstiller i Kulturhuset udvælges af husets udstillingsudvalg. Send en mail til udstillingsudvalget.kulturhuset@gmail.com, hvis du gerne vil udstille.

Kommende udstillinger

2. februar – 16. marts 2021: Lisbeth Bachmann
17. marts – 16. maj 2021: Jeppe Lauge
17. maj – 6. juni 2021: Børneillustrationer
7. juni – 1. august 2021: Katharina Moneteiro Welper

Der tages forbehold for ændringer.

Aktuel udstilling

Da Kulturhuset pt. holder lukket, er der ikke nogen aktuel udstilling.

“Lyset over Skanderborg Sø” af Jane Balsgaard
Scenetæppe i Store Sal af Eske Kath
“Morgendagens gåder” af Paul Anker Bech