SPONSORER

Året rundt byder Kulturhuset på et væld af oplevelser af enhver art. Fra klassiske koncerter til stand-up, fra historiske foredrag til spillemandsmusik. Med et sponsorat er man først og fremmest med til at støtte op om Skanderborgs sprudlende midtpunkt med 200 entusiastiske frivillige, et kæmpe udvalg af arrangementer og mere end 350.000 besøgende om året.

Sponsorer får desuden fribilletter til arrangementer eller biografbilletter, eksponering af logo, en plads på husets sponsorvæg, invitation til eksklusive sponsorarrangementer samt mulighed for service og sparring omkring egne tiltag.

Sponsorbilletter kan bruges til mange forskellige arrangementer eller til biografbilletter. Brug dem til jer selv, til personale eller til kunder. Til gaver eller konkurrencer, det bestemmer I helt selv.

Hver sponsorat indeholder et antal klip, der kan veksles til billetter til arrangementer eller film efter eget ønske. Man bestiller ved at sende en mail til info@kulturhuset-skanderborg.dk. Jo dyrere billetterne er, jo flere klip koster de. Til nogle af arrangementerne vil der være begrænset antal – så her gælder først til mølle.

Overvejer I et sponsorat?

Kontakt Linda Taanquist på tlf: 3842 1111 eller linda@kulturhuset-skanderborg.dk

Sponsorater

Vælg mellem fire forskellige sponsorater. Sponsoratet gælder et år og følger kalenderåret. Priser er ekskl. moms.

Bronze

6.000 kr.
20 Klip
Eksponering af logo
Eksklusive sponsorarrangementer

Sølv

12.000 kr.
45 klip
Eksponering af logo
Eksklusive sponsorarrangementer

Guld

24.000 kr.
95 klip
Fremhævet logo
Eksklusive sponsorarrangementer

Platin

48.000 kr.
200 klip
Særplacering af logo + presse
Eksklusive sponsorarrangementer

Kulturhusets sponsorer: