PRIVATLIVSPOLITIK

Kulturhuset registrerer kun de data, som du selv oplyser og som er nødvendige for at levere den ønskede vare eller service til dig. Vi opbevarer data forsvarligt og videregiver dem ikke til tredjeperson. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at vide, hvad vi har registreret på dig.

Billetkøb

Ved billetkøb til arrangementer i Kulturhuset registrerer vi dit navn, telefonnummer, mailadresse og evt. adresse. Dette bruges udelukkende til at reservere billetterne samt relevant info som fx aflysning. Data er registreret hos vores samarbejdspartner SafeTicket, der overholder gældende lovgivning.

Ved billetkøb til Biografen registrerer vi dit telefonnummer og evt. navn. Dette bruges udelukkende til at levere billetterne samt relevant info som fx aflysning. Data er registreret hos vores samarbejdspartner eBillet, der overholder gældende lovgivning.

Medlemmer

Vi registrerer dit navn, telefonnummer og mailadresse. Dette bruges til at sende den årlige opkrævning af kontingent samt relevant medlemsinformation som fx indkaldelse til generalforsamling. Data er registreret i regnskabssystemet e-conomic, der overholder gældende lovgivning.

Nyhedsbrev

Vi registrerer din mailadresse og evt. navn og bruger den udelukkende til at udsende nyhedsbrev. Data er registreret i systemet Mailchimp, der overholder gældende lovgivning. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet og din mailadresse vil blive slettet.

Frivillige

Vi registrerer dit navn, telefonnummer, mailadresse og evt. billede. Data er registreret i CrewPlan, der overholder gældende lovgivning.

Fotografering

Kulturhuset forbeholder sig retten til at fotografere til alle arrangementer i og omkring Kulturhuset. Billeder fra arrangementer vil som udgangspunkt være situationsbilleder. Kulturhuset forbeholder sig retten til at offentliggøre sådanne billeder og bruge dem i markedsføringen.