STØT KULTURHUSET

Kulturhuset er drevet af foreningen Skanderborg Kulturhus. Skanderborg Kommune ejer bygningen, vedligeholder den udvendige del og giver hvert år et driftstilskud, men ALT hvad der foregår i huset styres af foreningen Skanderborg Kulturhus.

Der er flere måder at støtte Kulturhuset på. Man kan selvfølgelig komme til arrangementer, se film i biografen eller deltage i aktiviteter. Man kan også besøge Kafé K eller biblioteket, der ligger under samme tag. Vi elsker at have gæster, så det sætter vi stor pris på.

Hvis man er en virksomhed eller forening, kan man leje et lokale til et møde eller større arrangement.

Hvis man gerne vil støtte lidt mere, kan man støtte med tid eller med penge. Og man kan støtte uanset om man er privatperson eller virksomhed.

Bliv frivillig

Kulturhuset er båret af frivilligheden og omkring 200 gode mennesker bidrager med at holde huset fyldt med aktiviteter. Vi har både faste frivillige og Kulturhusets Venner. Du kan melde dig til Kulturhusets Venner eller komme på venteliste til de faste grupper her.

Bliv medlem

Som medlem af Foreningen Skanderborg Kulturhuset støtter du Kulturhuset økonomisk. Du bliver desuden inviteret til den årlige generalforsamling. Der findes tre medlemstyper: privat, forening og virksomhed. Du kan læse mere om medlemskaberne her.

Bliv sponsor

Som sponsor er man først og fremmest med til at støtte Kulturhuset økonomisk. Sponsoraterne henvender sig til virksomheder og findes i fire prisklasser. Til gengæld for støtten får sponsorer fribilletter til arrangementer og biografen, eksponering af logo og invitation til eksklusive sponsorarrangementer. Du kan læse mere om sponsoraterne her.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Kulturhuset? Du kan læse mere om Kulturhuset her, se de mange offentlige arrangementer her eller finde kontaktinfo her.

kulturløber
Nedre Foyer
Torvet